Velkommen til 2 nye IT medarbejdere

(3/4-2017)

Det er med stor glæde at vi kan oplyse at der igen er lavet ansættelsesaftaler med 2 nye dygtige IT-folk.

Grundet kundefremgang må vi endnu engang mande op i IT-afdelingen for at kunne følge med efterspørgslen fra vores nuværende og kommende kunder.

 

Gert Hansen, 2. level troubleshooter/ IT-implementeringskonsulent

Gert startede hos XDC 1. februar 2017. Gert skal tage sig af 2. level support og derved støtter 1. level supporten i udfordringer / IT-tekniske problemstillinger i dagligdagen. Gert er en erfaren herre (49 år) og kommer fra en stilling som IT administrator / projektleder hos Oxfam IBIS hvor han havde ansvaret for den daglige IT drift og -support på hovedkontoret.

Gert har en bred erfaring på sit CV som både IT administrator, systemadministrator, IT support, værkstedstekniker, afdelingsleder med viden inden for blandt andet 3rd level support, incident management, review af SOPs, fejlretning på Hyper-V miljø og netværk, samt segregation og adgangskontrol på industrielle netværk, Windows servere, herunder filserver, drift af Exchange-, SQL- og terminalserver, AD, rettigheder og GPO, drift af Hyper-V, Change Management og IT-sikkerhed.

 

Marc Ljungberg Jensen, backend supporter og IT-konsulent

Marc startede hos XDC 1. marts 2017. Marc er en ung mand på 25 år som er blevet nyuddannet her i 2017 som Datatekniker med speciale i infrastruktur på TEC Ballerup. Marc er hyret ind til backend supporten hos XDC. Her skal han sammen med resten af teamet varetage henvendelser samt løse problemer / opgaver for vores mange IT-kunder.

Udover backend support vil Marc være onsite hos vores kunder. Marc har en bred vifte af kompetencer / kurser og har særlige interesser indenfor virtualisering og netværk. Han har endvidere haft erhvervserfaring siden 2010 som bl.a. IT-Supporter og Datateknikerelev.

 

Vi er sikre på at vores nye kollegaer vil være til gavn for vores kunder, så det glæder os meget, at de er blevet en del af vores stærke team.