CSR - Politik

XDC Gruppen tager social ansvarlighed seriøst. Vi tager størst mulig hensyn til miljø og mennesker.

Alle vores samarbejdspartnere vurderes og udvælges blandt andet ud fra deres produkters miljøprofil samt leverandørens egen miljøpolitik.Vi formidler miljø-rigtige produkter til vores kunder og fremhæver aktivt dette i salg og servicearbejdet.

Vi engagerer os i mennesker og tilstræber i videst mulige omfang at sætte et positivt præg på vores omgivelser og ikke mindst vores lokalområde. Konkret samarbejder vi med flere af områdets uddannelsesinstitutioner, ligesom vi bakker op omkring og sponserer en række foreninger og idrætsklubber.

XDC ønsker at fremstå som en seriøs virksomhed der kan skille sig positivt ud fra vores mange konkurrenter og vi samarbejder hvor det er muligt med vores kunder om CSR.

En anden måde at skille sig positivt ud på er, at have en række certificeringer som dokumenterer den profil som vi gerne vil vise Jer som kunder og ikke mindst kommende kunder.

Vi har styr på vores IT-sikkerhed og på forretningen generelt. Vores fornyelse af ISAE 3402 Type 2 IT-sikkerheds erklæring her i 2018 bevidner da også dette.
  Se mere om ISAE 3402 Type 2 her.


Flere og flere virksomheder vælger samarbejdspartnere som kan understøtte deres CSR rapportering (virksomheders redegørelse for samfundsansvar) og / eller grønne regnskab.

Energy Reduction Certificate

(klik på billedet for større billede)

 

XDC kan med med denne perioderapport + ovenstående certifikat, dokumenterer at vi har en grøn profil og at vi således har sparet 116 tons Co2. 116 tons svarer til nedenstående sammenligninger. (se rapporten her

Besparelse til sammenligning